top of page

Toiminta

Maastoratsastus

Haluamme tarjota erityisesti aikuisille hektisen arjen keskelle hengähdyspaikan, jossa voi rauhoittua ja nauttia hevosista sekä luonnosta. Ratsuina Islanninhevoset, jotka ovat maastoiluun koulutettuja, turvallisia ja reippaita. Maastoja järjestetään viikottain varauksien mukaan.

Alkeistunnit

Meillä järjestetään myös pääasiassa pienissä ryhmissä alkeisratsastusta, niin aikuisille kuin lapsille. Näillä tunneilla opit ratsastuksen alkeet ja hallitsemaan Islanninhevosen eri askellajeissa.

Leirit

Kesällä järjestämme eritasoisia leirejä saaristossa. Leirit keskittyvät maastoratsastukseen ja ovat suunnattuja lapsille, nuorille sekä aikuisille. 

WhatsApp Image 2018-10-22 at 22.00.59.jp
Erityisratsastus

Erityisratsastus on tarkoitettu asiakkaille jotka tarvitsevat yksilöllistä ohjausta ja erityistä tukea edetäkseen harrastuksessa omassa tahdissa. 

Omat varaukset

Voit myös itse kerätä oman porukan (väh. 4 hlöä) ja räätälöimme teille oman paketin: ikimuistoiset synttärit, polttarit tai vaikka äiti ja tytär -ratsastuksen.

Muu toiminta

Järjestämme säännöllisesti ympäri vuoden askellajikursseja tavoitteellisemmille ratsastajille. Teemme yhteistyötä SIHY:n paikalliskerho Drifandi ry:n kanssa.

bottom of page